Gigi bloks – Kreative byggeklosser til Barna ..

//Sponset innlegg i samarbeid med GigiBloks.com

Her før jul så fikk eg ein mail fra Latvia, om ein forespørsel om å samarbeid med ett firma.. Men ved første øyekast så forsvant den mailen rett i søppelkassen.. Eg suste videre rundt på jobb, men fikk det ikkje heilt ut av skallen..

Så eg stakk innom Google og sjekka detta greiene opp..

For mailen skilte seg jo litt ut ifra mengden av søppelmail, så komme i løpet av ein dag.. Det va f.eks ingen lovnad om hverken å tjena store penger eller andre lignande ting, som det ofta gjør i sånne utenlandske mailer.. Men det virka faktisk som om detta va seriøse greier, så eg manna meg opp og skreiv tebake..

Eg har jo allerede nevnt at detta firmaet holdt te i Latvia, så min meget eminente engelsk kom nå virkelig te hjelp.. Problemet va at å snakka engelsk, ikkje e det samma som å skriva engelsk.. Men eg fikk nå stottra i sammen ein svar mail, så ikkje såg altfor toskjen ut..

Firmaet så tok kontakt hadde navnet GigiBloks.com..

 

Og jaggu meg fekk eg ett seriøst svar tebake, og itte litt korrespondanse over mail.. Så blei me enige om at eg sko få ein pakke i posten, og testa detta ut på Flokken.. Men, itte den siste mailen så gikk detta litt i glemmebokå for meg, og eg tenkte at det gjerna hadde gjort det for GigiBloks og..

Men, plutselig så fikk me ein pakke i posten med GigiBloks.. Den store versjonen, med 100 stk i..

Me fikk ikkje testa det ut med ein gang, siå det va full visningsmodus i heimen.. Men nå har me virkelig testa det ut.. Og tjera vena meg, kor kjekt detta greiene her va.. Me med ungar vett jo alle kor ofta eskene på juleaftå, e kjekkare enn det så e oppi.. Eller når man har handla nye kjøkkenstolar, og kidsa går amok med pappeskene de va emballert i..

Og litt sånn e det med GigiBloks og.. Flokken i heimen tok heilt av, innbefatta Fatter’n..

Det e jaggu meg lenge siå me har hatt det så inni granskauen kjekt sammen, med lekene te kidsa.. Det satte virkelig fart i dei kreative evnene, både hos Flokken og meg.. Og te Kånå sin store fortvilelse produserte me den eine kreasjonen, itte den andre.. Til og med alfabetet kan man øva på, med Gigi bloks..

 

Eg trur ikkje eg har hatt det så gøy, på år og dag.. Me prøvde å laga ein iglo og, men fant ut at då sko me hatt ei eska te med sånne blokker.. For me hadde ikkje nok te taket.. At detta e nåke eg mildt sagt kan anbefala på det sterkaste, det e nok ikkje å ta det for langt..

Det e jo bare papp så hvis nåken vil setta litt farge på de, e det bare å mala de i forskjellige farger..

Kvaliteten på kossen det e satt i sammen ser også ut te å vær bra.. Ikkje va det vanskelig å setta de sammen heller, men det tok bittelitt tid.. Eg aleina, brukte vel ca ein liten time på å få alle hundre GigiBloks’ene ferdig..

 

Som dåkke ser, e det ikkje nåke hokus pokus å setta de i sammen.. Man klure litt på dei første men så har man funnet linksen, og resten går som ein drøm.. Siden de e laga av papp, så tåle de ikkje at man sitter på de.. Kanskje dei aller minste, men ivertfall ikkje større barn..

Men ingen av våres bloks har ennå tatt nåke skade av å bli leka med..

Ka man vil bygga sette egentlig bare fantasien stopp for, og tilgjengelige Gigi Bloks.. For all del, eg trur ikkje detta e for alle.. Men gu kor gøy me har hatt det med deia.. Til og med Han i Midten på 8 år, har virkelig utfolda seg med mangfoldige kreasjoner..

Men det e spesielt Litlajentå på 5, så virkelig har trykka detta te sitt bryst.. Der hu har fått laga seg ein kiosk, og har solgt popcorn te sine brødre og meg..

Hvis noen syns detta virka som noe de kunne tenkt seg, så stikk inn på nettbutikken deiras.. Eller hvis dåkke e litt sånn usikker og ikkje heilt trygg på sånne utenlandske selskap.. Så kan man kjøpa de på Adlibris..

 

Sinnsykt gøy va det .. Å leka med dei her Gigi bloksene..

Det e ivertfall heilt sikkert.. Eg legge ved nåken ekstra bilder unna, fra Gigi Bloks sine nettsider.. Med andre kreasjoner man kan bygga..

 

 

Så heilt te slutt.. Kjenne dåkke noen så kunne hatt glede av detta, del det med de.. Del og lik over ein lav sko faktisk.. Så får gjerna eg litt skyldå for at detta slår te, her i Norge og..

Men forvent ikkje meir enn det dåkke ser.. Det e papp, og med røff behandling så vil det jo fort gå i stykker..

Men itte massa lek her i heimen, så e alle Gigibloks’ene fortsatt lika heile.. Og vår Flokk e ikkje akkurat verdens mest forsiktige, når de leke…

 

 

//Sponset innlegg i Samarbeid med GigiBloks.com

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg