Test av Puky Løpesykkel – Super tøff Løpesykkel..

Annonse/Reklame

Når Han i Midten gikk i barnehagen så hadde de ein løpesykkel, som han flittig brukte der.. Så ein dag, litt utpå våren når Fatter’n rota fram sykkelen hans med støttehjul.. Så føyk han avgårde her i gatå, uten at støttehjulå så mye som rørte bakken.. Guten hadde rett og slett trent opp balansen på denna her løpesykkelen, sånn at øvegangen te sykkel gikk som ein lek.. Eg tok de ikkje heilt av dei første dagane, men stilte de heller ganske godt opp.. Men det tok forsåvidt ikkje mange dagane, før de røyk heilt av..

Guten tok det med å sykla som ein drøm, mye pga denna løpesykkelen de hadde hatt i barnehagen..

Så når me fikk i oppdrag å testa Puky sin løpesykkel, i samarbeid med Lekeakademiet.no.. Då va me ikkje seine med å takka ja.. Nå e det jo bare Mini’en igjen her i heimen, som ikkje kan sykla.. Og med erfaringen fra Han i Midten godt i minne, tenkte me at detta måtte me bare testa ut.. Eg har jo forsåvidt irritert meg grenseløst øve sparkesykkelen te Mini’en, som han slenge i fra seg øve alt.. Og sykkelen med støttehjul som han har, den står bare i Bodå å samla støv, fordi han ikkje får te å trø skikkelig endå..

 

” Og med sykler med støttehjul tenke eg at man syr litt puter under armane på kidsa, og de bruka bare lengre tid på å knekka koden når de ska begynna å sykla uten..

 

 

 

For all del, detta e bare mine tankar, og det kan heilt sikkert vær at eg tar feil.. Men, om man kan klara seg med ein løpesykkel, istedefor å først handla inn ein sparkesykkel, så ein sykkel med støttehjul før man te slutt investere i ein skikkelig sykkel.. Så har man tross alt spart litt plass i Bodå, eller garasjen.. Og ikkje minst nåken kroner i ei slunken pengetaska, som man stort sett gjerna har, i småbarnsperioden.. Kan man hoppa over ett ledd eller to, på veien te å knekka sykkelkoden, så e ingen ting bedre..

Nå satse me ihvertfall på at Mini’en ska ta øvegangen opp te sykling, lika kjapt som Han i Midten gjorde.. Kor me foreldre bare stod å kikka forbløffa, på Han i Midten som spant rundt i gatå, med støttehjulå i lausa luftå..

Den løpesykkelen me har testa ut e Puky LR XL med sort/rød farge, med håndbrems og greier.. Den har og kraftige gummidekk med luft, som gir den ein litt tøff utseende.. Men, Puky leverer løpesykler i mange forskjellige størrelsar og farger.. Og ikkje minst prisklasser.. Så man finne heilt sikkert ein som passe sitt barn, om det e jenta eller gutt.. Man kan og legga til forskjellig tilleggsutstyr, når man bestille sykkelen i nettbutikken te Lekeakademiet.no..

Og ein liten detalj som gleda ein stakkars oppgitt Fatter’n, som e lei av å plukka opp sparkesyklar og lignande som ligge strødd i carporten.. Det e at denna sparkesykkelen me har prøvd, har sykkelstøtta.. Heilt genialt vett du..

 

 

 

Me har itte å ha testa denna løpesykkelen ei stund, bare gode erfaringer.. Man kan justera både setet og rattet, sånn at det passe perfekt og den virke solid og av god kvalitet.. Og ikkje minst, Mini’en har forelska seg heilt i denna løpesykkelen, som har gjort underverker for balanse-evnen, på kun kort tid.. Og e som guten seie sjøl – Ed syns den e knaaaall tøffe, Pappa..

Lekeakademiet.no levere som alltid kjapt, og har ein god og oversiktlig nettbutikk..

Ihvertfall har me hatt gode erfaringer med pakkene som me har fått av de, og alle produktene me har testa for Lekeakademiet.no har vært av god kvalitet.. Ikkje ein ting som me har testa ut har blitt ødelagt, og då kan man ikkje anna enn sei at de har blitt grundig utprøvd.. Det e tross alt Mini’en som har vært test-sjef, på dei fleste produktene me har fått..

Så, eg kan ikkje anna enn gi tommelen opp te Lekeakademiet.no, og Puky sin løpesykkel som me testa ut nå for tiden..

Den kan me virkelig anbefala.. Ønske du å se på utvalget te Puky sine Løpesyklar, så kan du trykka her – Puky Løpesykler –

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg