Syns det va ein Innertier, eg…

Kånå va ikkje heilt i humør  idag så eg bestemte meg for å muntra hu litt opp.. Og ka e bedre virkemiddel for å komma i bedre humør enn ein liten joggetur.. ? Eg har jo til og med bestemt meg for å løpa Djupadalten i år.. Det årliga mosjonsløpet her i Haugesund..

Så eg skred te verks og begynte å rota fram treningsklærnå mine..

Men, det va ikkje lett.. Eg har jo ikkje fanaring om kor Kånå har “gjemt” dei.. Så eg blei nødt te å improvisera litt.. Eg nappa fram ei t-skjorta, men den hang bare og slang, som ein potetsekk.. Der va jaggu meg løpetightsen eg kjøpte te sist gang eg sprang detta løpet.. Eller gjekk… Alt e relativt.

 

Men.. Det såg jo ikkje tøft ut i det heila tatt.. Tightsen va grei, den satt som ett skudd.. Va nesten lika utslitt av å få den på meg, som eg va itte detta famøsa løpet sist.. Hjølpe meg, kossen den hadde krympa i vaska da, forbaska tulling på sportsbutikken så lovte at detta va skikkelig kvalitet.. Ein vask, også krympa den sikkert 3 størrelsar.. Kvalitet meg i rævå..

Jaja.. Klaga på kvaliteten får me gjera ein anna dag.. Vil tru han blir paff, når han ser galskapen.. Heilt klart..

Eg huska jo ikkje heilt kossen man bør fremtre når man jogge, men eg har jo sett masse film da.. Med trening og sånt nåke.. Ivertfall 1.. Så eg miksa i hop nåke lignande det antrekket, klippa av den posete t-skjortå.. Og kombinert med denna tidsriktige tightsen, så syns eg jaggu meg det va ein innertier, eg..

Men vett dåkke ka Kånå gjor, når eg kom opp for å invitera hu med meg.. ??

Trur dåkke ikkje den der “nepå” begynte å le.. Mens hu kikka meir eller mindre totalt perplekst på meg..

– Herreguuud.. Går du ut sånn som det der, så kjenne eg ikkje deg meir.. Slengte hu ut, mens hu lo ein nåke rå latter..

Altså… E det mulig.. ? .. Her går man virkelig inn for å gleda Kånå, og gjerna få humøret nåken hakk opp.. Så e hu rett og slett bare ekkel med meg.. Eg har ikkje ord.. Eg hadde til og med tatt på meg “Jippi” pannebåndet mitt, som eg fikk av damene på Meny Aksdal.. Siå eg alltid va så blide når eg leverte..

 

Eg forstår ingenting …

Uansett ka man gjør, så blir det feil 

=D 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg