Note to Self..

 

I den seinare tid så har Kånå fått det for seg, at hu står opp først i helgene.. Av ein eller aen merkverdig årsak.. Eller andre ganger, forsåvidt fordi Kånå har ett eller anna hu ska avgårde på.. Som her for nåken uker siden når hu stakk på fotballcup med Litlajentå.. Stort sett, så har eg ikkje merka at Kånå har stått opp eingang, før det har vært for seint, på ein måte..

Men, idag.. Så va det ikkje så fryktelig vanskelig, å få med seg at Kånå forlot loppekasså først..

For me ska ha barnaselskap for Mini’en idag, han har ikkje bursdag før om nåken veker, men me feire det før ferien begynne.. Derfor hadde Kånå litt å gjera idag, og sto opp tidlig for å få det gjort.. Mini’en kom som igår, også idag, grytidlig inn te oss og va i fyr og flamme.. Det går ca 5 minutt mellom kvar gang han spør, når gjestene hans komme..

 

” Men, det går fint det.. Itte 3 andre små som har vært oppspilt på selskapsdagen, så e me blitt vant med akkurat det..

 

Det eg forsåvidt ikkje blir vant med, det e Kånå sine tvetydige meldingar og beskjeder.. Sånne som at “ja”, nåken ganger betyr “nei” , eller “det e greit” betyr at det “ikkje e greit” og mange andre lignande ting, som me mannfolk må læra oss å tolka.. Og idag morgens, så har eg heilt klart lært meg ein ny tolkning, av nåke Kånå seie, men meina nåke anna..

For eg lå nå å slumra litt i loppekasså, itte eg hadde funnet ut at Kånå hadde forlatt åstedet..

Når dei av Flokkens medlemmer som hadde stått opp, begynte å laga litt støy.. Og der Kånå normalt gjerna hysja de forsiktig ner, sånn at Fatter’n får slumra littegrann te.. Der kauka Kånå te idag, så det formelig sang i husveggane, her heima.. – Herreguuuud, nå må dåkke væra stille, ungar.. Så Pappa får Sova litt te.. Brølte hu ut, med trykk på både Pappa og sova.. 

 

” Og det va ikkje vanskelig, for ein Fatter’n som trudde det va innafor å ligga litt ekstra idag, å forstå at det va det definitivt ikkje..

 

Så ein ny liten “Note to Self” e markert i margen, når det gjelder saker og ting Kånå seie, men meina motsatt.. Tjera vena meg.. Itte mangfoldige år sammen, så begynne jaggu meg den listå å bli lang..

Men, den e heilt klar viktig å forholda seg te..

Ellers så kan det fort bli månelyst for Fatter’n i heimen.. Det e ihvertfall heilt sikkert.. Så nå har eg blåst opp ballonger, hengt opp flagg og forsåvidt gjort alle gjøremål eg har blitt satt te, med et smil om kjeften og uten å mukka..

Det e kort vei te minus sidå idag, på Kånå sin termometerskala.. Vil eg tru..

 

Goe lørdagen, Folkens.. =D

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg