Markmaster AS – Eksperter på Merking…

Reklame/Annonse/Konkurranse

I forrige uka, så va eg i ett trivelig møte med tanke på samarbeid, sammen med Markmaster AS.. Ett lokalt firma her på Haugalandet, som har spesialisert seg på merking av eiendeler, i ett mangfold av former.. Eg va faktisk ikkje klar over at me hadde ein bedrift, som dreiv med med akkurat detta, her lokalt.. Egentlig av forståelige årsaker, då de nettopp har ansatt ei kjekk dama te å ta seg av markedsføring, og som fant meg på sosiale medier.. Akkurat det med markedsføring, det hadde man gjerna ikkje tenkt så mye på, før i år.. Når man gjerna la merke te at man hadde havna litt bakpå, i forhold te konkurrenter.. Derfor, såg de heilt klart behovet for å ta i bruk sosiale medier, for å følge med i tiden..

Markmaster e ett familie drevet selskap, som har vært i bransjen i mange år, men med navnet Markmaster AS, siden 1998.. Men, hadde før det, drevet i mange år med merkelapper..

Eg må jo bare få sei, itte å ha kikka litt på nettsiden deiras, at mulighetene og pris, virkelig va konkurranse dyktige.. Når man også har så mange år med erfaring innabords, e det produkter med høg kvalitet, te meget gode priser.. Navnelapper til klær f.eks, kan man handle hos Markmaster, til halv pris sammenlignet med de største i segmentet.. Markmaster høster også meget god kritikk, for sine øl-etiketter, til hjemmebryggere.. Ingenting e så tøft, som å laga sine egne etiketter, når man har brygget seg en god ladning.. Og nå, når kveldene blir mørkere, kan man også handle refleksmerker, som man kan lime på sykkelhjelmer, ytterjakker eller lignende.. Og mulighetene for design, e nærmast uendelige, det e jo nesten kun fantasien som setter begrensninger, i designfunksjonen på nettsiden..

 

” Noe av det mest geniale med Markmaster AS, det e at man sjøl bestemme kor mange merker man vil ha.. Det e ingen begrensinger, hverken nedad eller oppover, når man bestille..

 

Om man e ein bedrift eller privat person, så finnes det mange gode løysninger, hos Markmaster.. Men, ein ting som eg har planer om å testa ut, det va å laga meir personlige pakkelapper, te julepakkene i år.. Kor kjekt hadde det ikkje vært å limt på ein til-fra lapp, med familiebildet og ønske om god jul, te foreldre, besteforeldre eller kanskje ein god venn.. Ein anna nyhet nå i høst, det e Minilapper.. Små lapper man kan klistre på sine egne eiendeler på kontoret, heima på rommet eller kanskje bare på tannkostene på badet..

Eg vil rett og slett bare anbefale både bedrifter og privat personer, te å ta ein titt innom nettsiden deiras, for å se om det e nåke man trenge..

Navnelapper i høy kvalitet, til halvparten av prisen, i forhold til de store i segmentet, her i Norge.. Det må jo vær motivasjon nok, te å sjekka opp Markmaster, nesten bare det.. Markmaster sender sjølsagt over hele landet.. Tjera vena meg.. Eg ser virkelig frem te detta samarbeidet, kor mulighetene innen merking, nærmast e uendelige.. Og i den forbindelse, med tanke på detta ferska samarbeidet, så har eg fått gleden av å dela ut gavekort pålydende 500 ,- kroner, te 4 personer.. Alt man trenge å gjør for å vær med i trekningen, det e å kommentera i kommentarfeltet på Facebook, eller her inne på bloggen.. Så e man med i trekningen.. Lik gjerne Markmaster på Facebook også..

 

Skriv ka du vil, eller ka du gjerna kunne tenkt deg.. Dei 500,- kronene man vinne, kan man bruka fritt inne på nettbutikken, te Markmaster..

Trekning vil bli tatt neste fredag, den 23/11-2018.. Sånn ca klokken 20:00..

Og følg med videre.. Det vil heilt klart komma fleire godbiter, fra denna kanten..

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg