Kalendergaver fra LitenGave.no.. Enkelt og greit..

 

//ANNONSE – SPONSET INNHOLD

I år som ifjor har me i sammarbeid med LitenGave.no med tanke på Kalendere te kidsa.. For adventstiden den komme mot oss i ein rasande fart, og i ein strabasiøs og travel hverdag så kan det vær ein utfordring å få alt klar i tide..

Det kan ivertfall me med 4 barn i heimen skriva under på..

Eg har ikkje ord på kor mange ganger me har gått på ein smell, og glemt å handla inn nok gaver te kalenderene.. Og endt opp med alskens nødløsningar.. Kanskje har man i ildens hete forbytta ein gave og to, så Litlajentå fikk fotballviskelær og Han i Midten rosa Hello Kitty blyanter..

At guten nærmast klikka i vinkel, e vel ikkje å overdriva..

 

 

Eg ska ikkje stå her å sei at sånne tabber unngås, med å handla kalendere te Kidsa fra LitenGave.no.. Men man tar ivertfall bort det hersens stresset, med å velge ut alle dei forskjellige gavene.. Her får man ei eska med 24 gaver..

Man har 3-6 år, 6-10 år gutt og 6-10 år jente.. Men og diverse andre valg..

Me prøvde detta ifjor med stor suksess.. Både Flokken og Kånå va storfornøyd.. Kånå fordi hu slapp denna evige leitingå itte gaver, og Flokken fordi gavene va superkjekke med mange forskjellige ting.. Ikkje minst så vett man ka man bruke på gavekalenderene te Kidsa..

For når man sjøl sette igang med å handla dei her gavene.. Så har man lett for å gå på ein liten smell, og gjerna ende opp med å bruka ein god del meir, enn ka de kosta hos LitenGave..

 

Her i heimen har me ivertfall ingen problem med å anbefala kalendergave tilbudene, fra LitenGave.no.. Vil du gjør som oss, og slippa å stressa rundt i siste liten.. Så stikk innom LitenGave og sjekk ut deiras flotte kalendergave tilbud..

 

Det kan du gjør med å følga linken nedenfor..   🙂   🙂  🙂 

 

Kalendergaver fra LitenGave.no

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg