Idiotiske mannfolk, Småbarnslivet og Kompass..

Idag har me vært på fotballavslutning med Eldstemann.. Ikkje alle då, bare eg å Eldstemann.. Me holdt nesten på å glemme ut klokkå idag morgens, så når Kånå kom joggande opp trappå og lurte på om me ikkje snart sko gå, så blei det forsåvidt liv i heimen.. Sjølsagt hadde eg glemt å sei de ikkje bare sko på Paintball, men og spilla ein intern fotballcup i Haugarhallen itte paintball’en..

Eg øvedrive nok ikkje når eg seie at Kånå blei litt over gjennomsnittet irritert, øve dei nye opplysningane..

I siste liten beskjedar, e ein spesialitet eg har blitt ekstremt dyktig på med årenes løp.. Årsaken kan nok væra så mangt men eg velge å la alderen få ta skyldå.. Nåken fordelar må man nå ha med å vær godt voksen, på ein måte.. Man har lettare for å bli trudd når man seie man har glemt ut nåke.. Ikkje at det fungere som nåke formildande omstendighet for Kånå, tvert imot heller..

 

” Litt ekstra tid burde me jo ha og, når eg ikkje har kommen meg på verksted med gliset våras heller ennå, for å resetta nødmoduset..

 

Men, me rakk det akkurat.. Itte at eg nok ein gang presterte å få Kånå te å lira ut av seg nåke om idiotiske mannfolk.. Det e ikkje alle forunt å beholda roen og harmonien øvefor Kånå, te ein kvar tid.. Eg har vel utvikla ein slags ekspertise innen det område og, vil eg tru.. Ein sjeldent god ein.. Sånn e det bare, når man leve med ein spinnvill flokk med ungar og ei småilter, hissig men stort sett snill Kånå..

Det e vel ikkje stort meir å sei om den saken.. Den e vel meir eller mindre veldokumentert her inne på bloggen..

Det viktigaste va at me fant fram, og kom nåkenlunde i tide.. Det va forsåvidt ei som hadde gått på ein større smell enn meg, og endt opp nesten i Auklandshamn, i stedet for lika forbi Vikse skole.. Men te hennas forsvar så ska det seiast at det ikkje va så lett å finna fram te denna paintball banen.. Som ikkje akkurat lå så voldsomt lettlig te, men langt ute i ødemarka i enden av ein småsleten traktorveg..

 

” Eg va nesten litt i tvil om vidunderet våras ville tåla påkjenningen, men den klarte brasene med bravur.. Foruten litt tåkelegging av dei som kjørte bak oss..

 

Paintball kampene va ein einaste stor suksess, for fotballgutane.. Der de storkosa seg inne på denna banen langt inne i skogen.. Eg hadde nesten forventa både litt sutring og kanskje litt krangel om regler.. Men, det gikk som ein draum.. Ikkje ett ukvemsord blei utveksla og ikkje va det nåken som tok nåke særlig skade av paintball kulene.. Eldstemann fikk seg ein treff i stumpen og ein anna på laget endte opp med litt bjelleklang..

Men alt i alt så gikk det strålande.. Eg trur de hadde det alle tiders der inne i skauen.. Mens paintball geværene gikk varme..

Ittepå va det ein intern fotballturnering i Haugarhallen, kor de va delt opp i 3 lag som spilte 2 kamper mot kvarandre.. Før det blei finale mellom dei som hadde flest poeng, itte innledningen.. Avslutta med pizzakos med foreldre og søsken.. Me sko egentlig på middagsbesøk så me deltok ikkje der, men den blei avlyst i siste liten.. Så Kånå miksa ihop ein kjøttbollemiddag i rekordfart..

 

” Så søndagen te nå har vært fartsfylt, innholdsrik og spennande.. Heilt klart.. Eldstemann har storkosa seg og Kånå har rydda garderoben i gangen..

 

Hu e driftige ser dåkke sjøl om hu har hatt 3 galne små trøande rondt Håland på seg.. Jaja, Eg va hjemom å henta Mini’en itte eg leverte Eldstemann i hallen..

Eg tenkte gjerna ein mindre i flokken heima, ville gjera litt opp for fadesen idag morgens..

Men for ein enkel kar som gjerna ikkje heilt har klart å tyda småbarnslivets kompass, sånn heilt fullverdig.. Så vil vel kvelden visa om man har klart å karra seg på pluss siå..

Only time will tell.. ?

 

Ha ein flott søndagskveld, folkens..

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg