Han i Midten, Trening og Karmsund Kyokushin Karateklubb..

Innlegg i Samarbeid med

Karmsund Kyokushin Karateklubb

Ved skolestart begynne alle fritidsaktivitetene te kidsa opp igjen.. Fotball, turn og karate blir det her i heimen, denna høsten.. Så eg vil tru me går travle tider i møte fremover.. Men det e forsåvidt bare kjekt, for då blir man liksom ikkje sittande heima og stura, med oppgira kids i heimen.. Men får tatt de med ut på aktiviteter ,som slite ut den siste rest av øveskudd, før de ska te sengs..

Som eg har nevnt tidligare så e faktisk ikkje fotball for alle.. Sånn e det bare.. Han i Midten her heima hos oss f.eks, han syntes ikkje fotball va det heilt stora..

Så når eg kom i snakk med Kjell Håkon Falch på jobb, og han tipsa meg om Karate klubben han va trenar i.. Og at de hadde ei gruppa som kunne passa te Han i Midten, så slengte me oss på.. For å sei det mildt, så har me ikkje angra siden.. Her får guten bygd opp mestringsfølelsen, disiplin og lært seg å finna litt roen i seg sjøl.. Det har vært ein opplevelse å overværa treningar og gradering, kor guten står som ein stolpe og grasiøst utføre øvelsane han ska gjennom..

Og det e detta så e den store fordelen med akkurat ein sånn sport.. Når man har ett barn med som e utstyrt med ett monn av øveskuddsenergi og viljestyrke..

 

I denna sporten får man virkelig øvd seg opp i selvbeherskelse og disiplin.. Og me har jaggu meg opplevd merkbar forskjell hos guten vår, itte han begynte med karate.. For all del, det gjør ikkje underverker på ei trening og to.. Men itte ei stund, så såg me ei stor forvandling i måten han håndterte situasjoner her i heimen.. Istede for å vær oppfarande og verbalt høgt oppe, kunne han nå overse både sin eldre og sine yngre søsken.. Når de gjerna irriterte han.. Nåke som forsåvidt gjorde hverdagen nåke mindre oppstressa, for oss foreldre..

Så slite man med å finna ein aktivitet te sitt barn, og gjerna ikkje føle at fotball e det retta.. Så har Karmsund Kyokushin Karateklubb oppstart i neste uka..

Klubben har lokaler på Hemningstad bydelshus, tvers over Laastad & Co.. Ein heilt perfekt lokasjon både for kidsa og oss foreldre.. Der kan man ta med yngre søsken som leka i lekerommet og kosa seg med ein kopp kaffi fra kafeen, mens barnet e på trening.. Eg har faktisk skreven nåken innlegg på mobilen, mens eg satt å nøyt freden og roen i kafeen.. Mini’en har som oftast vært med og sprunget rett i lekerommet, så snart med satte foten innforbi dørå..

Rett og slett ein strålande kombinasjon, når man ska ta med seg sine håpefulle på aktiviteter.. Kidsa får slitt seg litt ut, mens Fatter’n sitte og slappe av med ein kopp kaffe..

 

Ein gang lurte Kjell Håkon på om ikkje eg ville ha meg ein test på voksengruppå og.. Men eg har forsåvidt pent takka nei, ivertfall te nå.. Eg e nåke småengstelig for at de bare trengte ein ny “Punching Bag” å slenga litt rundtomkringfallera.. Seinare kanskje.. Me får se..

 

Men nytt av året i Karmsund Kyokushin Karateklubb, det e at de holder selvforsvarskurs te jenter og kvinner, som e medlem av klubben .. Fra 13 år og oppover.. Et kontinuerlig selvforsvarskurs kor man har fokus på enkle men effektive teknikker.. Man får lært selvforsvarsteknikker på ein trygg måte, samtidig som man bygge opp selvtillit og kossen man kan unngå risikofylte situasjoner..

Man trenge ikkje ha nåken form for bakgrunn innen kampsport for å lære teknikkene.. Og selvforsvar e sjølsagt relevant for alle aldre.. Det med å trena virkelighetsnært selvforsvar, det lære man ikkje uten mange repetisjoner.. Blir man te slutt overfalt så ska øvelsane sitta i kroppen, og den muskulære hukommelsen vil reagera automatisk.. Då må det meir te enn eit enkelt kurs i selvforsvar..

Mange av forsvarsteknikkene er basert på Dinmak, som e trykk, slag og spark mot kroppens nervepunkt og senter..

Det man vil gå gjennom på kurset e f.eks:

 • Enkle og effektive teknikker
 • Demonstrasjon og praktisk øvelse gjennom virkelighetsnære situasjoner..
 • Hvordan lese en person som er aggressiv
 • Hvordan unngå risikofylte situasjoner
 • Hva innbefatter risikofylte situasjoner for kvinner

Karmsund Kyokushin Karateklubb har respekterte og høgt graderte instruktører med over 30 års erfaring innen kampsport, judo, ju-jutsu og karate.. Kjell Håkon Falch oppnådde nettopp Svart belte med 2 Dan i stilarten fullkontakt Kyokushin karate..

Her e det bare å ta kontakt med Karmsund Kyokushin Karateklubb, om man ønske ett sånt opplegg.. Påbyggingsmoduler vil bli satt opp i løpet av høsten..

Og te slutt.. For alle som gjerna ønske å testa ut Karmsund Kyokushin Karateklubb.. Så e oppstart for gruppe 5-12 år, nå på tirsdag, 22/8-2017 klokkå 17:00 ..

Her i denna klubben e det høgt unna taket, mye sosiale tiltak og masse kjekke barn.. Og sjølsagt strålande kaffi i Kafeen.. Det kan eg skriva unna på ..

Så har du ett barn som gjerna ikkje e så opptatt av fotball, prøv Karmsund Kyokushin Karateklubb.. Eg kan virkelig anbefale denna klubben..

Kontakt :

Tlf : 915 83 588

Mail – [email protected]

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg