Ein Super nettbutikk med Leker til Barn..

//Annonse, Sponset innhold og Konkurranse.. 

Tidligere her i høst så va me så heldige å få til ett samarbeid med Lekeakademiet.no.. Ein enorm nettbutikk med stort utvalg i leker, og mange leker som kan vær vanskelige å få tak i Norge.. Merker som Bobles, Gonge og f.eks antibakterielle leker.. De har og ett stort utvalg i leker til barn med spesielle behov..

For og sei det mildt.. Når eg va inne på nettsidå deiras for å sjekka, så blei eg mildt sagt imponert øve utvalget..

Me valgte ut ein ting i Melissa & Doug serien, ein lastebil i tre med verktøy, skruer og diverse oppi.. Dei som har laga denna serien har nok hatt ein sånn kar som Mini’en i tankane, når de laga lekene.. For de e kraftig bygd og tåle ein smell.. Alikavel så e de utforma med tanke på motorikk, kreativitet og fantasi..

Mini’en falt for denna lastebilen fra dag ein.. Då man kan skru og hamra nåken skinner som følge med, i hullene på tilhengeren..

 

 

Me bestilte på normal måte som alle andre, og fikk den levert i posten på den tiden som ble anslått.. Man fikk god oppfølging fra Lekeakademiet.no sin salgsavdeling, både om når pakken var sendt og beregnet leveringsdag.. Alle produktene på nettsiden til Lekeakademiet.no er medberegnet Toll, så man slipper ein “hyggelig” overraskelse i posten, i ettertid..

Me har kjøpt ein del leker te Mini’en i tre, forsåvidt og te Litlajentå.. Pga av holdbarheten..

Me har 4 barn, og dei 2 eldste har hatt ein del leker som har gått i stykker.. Eg trur nok det e forskjellig kvalitet i tre leker og, men denna lastebilen me fikk e ivertfall meget solid.. Ikkje minst så har Mini’en te tider storkosa seg med den kreative biten, på denna lekå.. Nemlig å skru sammen, hamra inn dei pluggene på bildet, og laga forskjellige ting på denna tilhengeren..

Så akkurat den kan me glatt anbefala te 3-4 åringar, rundtomkringfallera.. Det nærma seg jo jul, så ein titt inn i denna nettbutikken e ett must, for både foreldre, onkler/tanter og besteforeldre..

 

 

 

I forbindelse med detta samarbeidet med Lekeakademiet.no, så har eg og fått gleden av å dela ut ein premie.. Og alle som vil vær med i trekningen, kan vinna varer for inntil 300,- kr i Melissa & Doug serien.. Det e leker som e i mange sjangere.. Dukkehus, snekkerbenker, kjøkkenleker, kostymer og puslespill.. Dei dekke det mesta bare med Melissa & Doug merket, rett og slett..

” Så.. Eg gjør det heilt enkelt.. Alle som trykke liker med å velga hjerte merke, dei e med i trekningen av leker inntil 300,- i denne serien..

Og te slutt, så vil eg rett og slett anbefala alle å ta ein titt på denna nisjebutikken, innen leker til barn.. Leker for barn som e spesielt tilrettelagt for lek og læring.. Og ikkje minst barn med spesielle behov.. Inne i denne nettbutikken finne man leker i mange sjangere, prisklasser og ikkje minst med god kvalitet..

Stikk innom og bli imponert øve utvalget du og, eg kan med håndå på hjarta sei at du garantert ikkje blir skuffa..

P.s … Åsså bør man gjerna sei ka ti man trekke ein vinnar og.. Så då tenkte eg at me trekke ut ein vinnar i løpet av onsdags kvelden.. Mellom kl 20:00 og 22:00 .. Alt e relativt her i heimen, vett dåkke..  🙂

 

Lekeakademiet.no

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg