Ein Liten Førjuls Konkurranse…

 

//ANNONSE-REKLAME// Sponset innhold.. 

 

I god førjuls ånd så kjøre me ein liten konkurranse på Bloggen, og lodde ut eit gavekort på 500,- som kan brukast på Maki sine merker hos Lekeakademiet.. F.eks ein krane fra Maki sin serie Hape.. Me fikk den i posten her ein dag, forsåvidt lynkjapt levert fra Lekeakademiet, igjen.. Til og med i vareleveringskaoset nå før jul, tok det ikkje mange dagar før pakken lå klar på postkontoret.. Klar te å bli testa av Mini’en..

Og forsåvidt Litlajentå, som og falt for denna kranen i tre.. Ein krane av strålande kvalitet, enkel å setta sammen og med ufattelig mye lekeglede i seg..

Småtrollå blei sittande å tuttla med denna heile ittemiddagen igår, før me sko avgårde på skoleavslutning for Litlajentå.. Og kunne ikkje komma seg heim raskt nok, for å fortsetta leken de hadde måtta avslutta.. Spesielt kjekt blei det når me fant fram den lastebilen i tre, som eg fronta tidligare her på bloggen, og tok med i leken deiras..

Me har som sagt i det samma innlegget fått ein forkjærlighet for treleker her i heimen, då de har ein tendens te å tåla litt meir enn andre leker..

 

 

Det e ikkje akkurat feil med tanke på Mini’en sin iver itte å virkelig testa ut grensene for leker, her i heimen.. Mange leker som har øvelevd heilt siå Eldstemann va liten, øvelevde gjerna bare eit par dagar med Mini’en sin grundige lek.. Så når me anbefale nåke her på bloggen, testa av Mini’en, e det heilt klart solide saker som med glatt kan stå inne for..

Og det e ingenting som e kjekkare enn å levera ut ein premie, som man faktisk vett at vil levera masse glede og gjør et barn virkelig glad..

Maki har fleire merker hos Lekeakademiet, men for oss va det ikkje tvil om at det måtte bli ei treleka fra Hapi serien.. Men de har mange andre kjekke merker man kan ta ein titt gjennom foruten Hape sin serie.. Man har Magformers, Plus-Plus brikker, Schleich, Wheely-Bug og Krea leker.. Men for vår del, så vil me virkelig anbefalee eit lite dypdykk i Hape seriene.. Heilt klart..

Selv om dei andre merkene hadde mange spennande leker, dei og.. Så va det ufattelig mye kjekt i akkurat Hape merket.. Så fra oss blir det nok den det merket me vil anbefala å gjerna velga premien fra..

Og kanskje akkurat denna kranen som me har testa ut, for den slo virkelig an..

 

 

Så.. Bare for å å gjør det enkelt og greit.. Ett gavekort på 500,- e premien, som kan brukast på dei merkene eg har nevnt oppforbi.. Og for å vær med på denna førjulskonkuransen, så e det einaste du må gjere det e å trykka liker på Facebook innlegget med Hjerte emojien.. Det rauda hjarta som komme, om man holde litt over liker knappen..

Eller skriva ett eller anna i kommentarfeltet, her inne på bloggen.. “Eg e med” .. F.eks..

Så tar eg og trekke ein vinnar på førstkommende søndag.. Altså søndag den 17 Desember.. Sånn ca mellom klokkå 20 – 22:00.. Så bli med på litt førjuls konkurranse her inne på Boden, og vær med på muligheten te å vinna ein flott premie fra Maki.. Levert av Lekeakademiet.no..

Tjera vena meg.. Det e så skoi og få lov å dela ut nåke, te dåkke leserar.. Ihvertfall sånn kjekke produkter som eg heilt klart kan gå god for..

 

Ha ei fortsatt god førjulstid, Folkens.. Og bli med då vel.. =D

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg