Ein ny Garderobe og ei Strålande fornøyd Kåna..

Illustrasjonsfoto fra Garderobe-Mannen..

//Sponset Innlegg

Det e ikkje lett å holda styr på alt i ein heim med mange ungar, spesielt ikkje når me har hatt ein liten utfordring sånn plassmessigt.. Både på rommene te kidsa i heimen, og ikkje minst nede i gangen.. Så gleden va stor når me inngikk ett samarbeid med Garderobe-Mannen i Haugesund, om å fremma 2 garderober..

Ein oppe i loftsstuå og ein nede i gangen..

Det har vært ein utfordring i detta rekkehuset, med litt lite lagringsplass te f.eks vinterklær, ting me ikkje bruka heila tiå og andre lignande saker.. Te tider har vaskerommet vært meir eller mindre overfylt.. Så Kånå tok mildt sagt imot detta samarbeidet med åpne armar, og va veldig fornøyd med forslaget Lene på Garderobe-Mannen kom opp med..

Så innebar ein flott innebygd garderobe nede i gangen, og ein litt enklare trådkurvs løysning oppe på loftet.. Begge med ei topphylla i overkant.. Og flotte skyvedører..

 

[easy-image-collage id=4954]

 

Den nede i gangen e President profil i sølv, det mestselgande produktet te Garderobe-Mannen, og av kraftig kvalitet.. Innmaten nede e Tea innredning med rollerhyller te sko og trådkurver.. Oppe i loftsstuå e det Stompa profil, og innredningen e trådkurvløsning med topphylla.. Ein nåke enklare og rimeligare løsning..

Detta har hjulpet stort med å få litt system i kleshaugen te ein familie på 6..

Og me har fått tatt ut garderobeskapene te dei to eldste fra rommene deiras, og frigjort meir plass.. Nede i gangen har me fått mye meir orden på ting, og gangen ser ikkje meir ut så ei slagmark, kvar einaste dag..

 

Det har meir eller mindre gått fra detta…..

[easy-image-collage id=4957]

Te detta her.. Mildt sagt herlig..

 

Oppe på loftet monterte me garderoben i loftsstuå.. Siden Eldstemann nå har Tv’en på rommet, istedet for at me hadde den i loftsstuå.. På den måten fikk me brukt plassen te nåke fornuftig, istedet for ingenting..

For det va ingen så brukte lofsstuå våras alikavel, sjøl med Tv’en der oppe..

Me fikk rett og slett utnytta plassen på best mulig måte, og flytta klærnå te kidsa ut fra rommene deiras.. Sånn at det blei bedre plass på rommene.. Heilt genialt.. Og trådkurvinnredningen her va meget praktisk..

 

[easy-image-collage id=4976]

[easy-image-collage id=4977]

 

Vår garderobe har eg montert sjøl, for det e ikkje nåke spesielt vanskelig å setta det i sammen.. Om man bare e bittelitt nevenyttig, og bruka tiden te hjelp.. Det e og viktig å ta opp så nøyaktige mål som mulig..

E man usikker på om man måle rett, så kan man spør om å få ett hjemmebesøk og riktig oppmåling.. Før man bestille..

Man får og masse gode tips av salgskonsulentene om monteringen, ska man gjør det sjøl.. Og sjølve rosinen i grøten e jo at Garderobe-Mannen har livstidsgaranti.. Det e jo ein gavepakke for oss, så har Flokken som te tider går på speed..

De kan fort ha gått på ein garantismell der, sånn når det gjelde oss ivertfall..

 

Men fra spøk te revolver.. Det e solide saker og veldig enkle konstruksjoner, sjøl Stompa profilen virke veldig bra kvalitetsmessig, som e det rimeligste alternativet..

Og her går man og snakke med personell som kan garderobe..

I og med at butikken kun selge garderobeløsninger.. Så har de spesialkompetanse akkurat på detta området, og e ikkje flinke på litt av alt.. Som de gjerna e hos andre som e leverandører av lignande system..

 

For dei så ikkje har fått med seg kor Garderobe-Mannen holde te.. Så e det vegg i vegg med den nye Kiwi Butikken sør i Spannavegen..

Lika ved den nya rundkjøringå før man komme ner te Oasen.. Adressen e Spannavegen 309

 

easy-image-collage id=4975

Stikk innom om du trenge å få orden på garderoben din, og få ett tilbud av Lene eller Christoffer..

Og nevn gjerna at du leste om Garderobe-Mannen her på Bloggen, så e eg sikker på at du får ett knakande godt tilbud..

Eg kan ikkje anna enn fullrosa garderobene me fikk, og fremme her på bloggen..

Og på toppen av det heila, så har eg fått ei Kånå i strålande humør på kjøpet..

=D

// Sponset Innlegg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg