24 Kalendergaver på ein plass – Heilt Genialt..

//Sponset Innlegg//

 

kalendergaver

 

Det e ingen hemmelighet at det å fiksa kalendergaver ikkje akkurat e det man gleda seg mest te i førjuls stresset.. Så e det heller ikkje her i huset..

Og ein aen ting e jo at det jaggu meg begynne å bli rimelig dyrt itte kvart..

Spesielt med 4 små i heimen så har lyst på kalender.. Me har faktisk droppa heile pakkekalender greiene itte Mini’en kom te verden.. Fordi det blir altfor dyrt og sinnsykt tidkrevande..

 

Men, Flokken må jo få seg kalender.. Det e tross alt ein god tradisjon så skapa litt kos om morgenen, bygge opp spenningen og ikkje minst e med på å laga ein slags nedtelling te julekvelden..

I år har me vært så heldige å bli sponset av LitenGave.no sine 24 Kalendergaver pakke..

Og akkurat den modellen der e heilt genial.. De har kalendergaver te barn fra 3-10 år og i 2 pris kategorier.. Den eine kosta 299 ,- og den andre 500 ,- pr/stk.. Heile tanken bak detta e jo heilt genial..

Her kan man bare stikka inn på deiras nettsider, og bestilla den pakken man ønske.. Og vipps så va man ferdig med å lura på ka man ska kjøpa i kalender gaver te kidsa i år..

 

Og tar man ett søk på nettet for å sjekka pris på diverse andre kalenderar, syns eg absolutt ikkje det e nåke skremmande pris heller.. I forhold te ka man får i pakken..

Men uansett kossen man snur å vende på det..

Så blir det akkurat kor lettvint det e, så tiltale meg mest.. For all del, nå har me blitt sponsa for å skriva om detta produktet.. Men når me fikk pakken med kalendergavene, blei eg faktisk ganske overraska over kor mye man fikk for pengene…

Eg ska vær så ærlig å sei at me muligens ikkje hadde tatt oss råd te den dyraste pakken, ivertfall ikkje te alle.. Men begynne man å kjøpa ein liten ting her og ein ting der, for å laga ein pakkekalender sjøl.. Fordi man trur at det e billigare..

Så e det jo enkelt å rekna ut 24 ganger f.eks 50 kr.. i hver pakke, såpassa må man jo legga i det vettu.. Det e jo ikkje så mye penger kvar for seg, tenke jo garantert mange nå…. Men det e faktisk 1200 ,- spenn te sammens..

Kjøpe man den dyreste pakken hos LitenGave.no, te 500 ,- og deler det på 24 så blir det jaggu meg ikkje så dyrt som man tror.. Då har man ca betalt 21 ,- pr pakke ..

 

Overrasket nå ?? … Det blei ivertfall eg..

Og itte å ha sett ka man får i ein Kalendergave pakke, trur eg ikkje kidsa blir skuffa…

Pluss man slippe å gå å vasa i butikken, for å finna deia kalendergavene..

Heilt Genialt vettu…

 

//Sponset Innlegg//

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg