Det e Valentines Day.. Og eg har gått i baret, igjen...

Portrait business woman screaming at street car traffic
Licensed from: diego_cervo / yayimages.com


Kånå ringte idag morgens... Igjen... Ellår hu sendte melding først.. Eg ska ikkje sei ka det stod, det blir for grovt.. Men når eg ringte na opp, freste hu verre enn to kattaflusser i full krig... 

For hu fikk ikkje start på bilen... 

Undertegna har ikkje kobla om den ledningen sånn så han sko gjør, og lovte dyrt og helligt å gjera.. Eg sko gjør det, eg va til og med på vei te å gjera det men alikavel så blei det ikkje gjort..

Av uforståelige grunnar.. 

 

Men, te mitt forsvar... Eg starta bilen før eg for på jobb idag morgens.. Å då starta den på andra forsøket.. Glatt.. Eg lot den til og med stå å gå i 6-7 minutt, for å vær sikker på at den hadde nok "juice" igjen, te Kånå sko avgårde.. 

Man må jo ha litt "feeling", når man starta gamle bilar.. 

Det falle meg litt inn, å tenka på den godeste kjøreledaren eg hadde på Linjegods, seinare Schenker.. Så alltid ga samma svaret, når me klaga på dei ubruklige håndterminalane.. 

- Det e ikkje "pipen" det e noe gale med, men han så holde i den... Va hennas standard svar.. 

 

Nå kan man jo begynna å lura på ka me holdt på med på jobb, men "scanner'en", altså håndterminalen.. Hadde fått detta litt pikante kjælenavnet "Pipen", som nok kan misforstås om man vil.. Eller ikkje jobba med den kvar dag.. For den pipe jo som ein Rimi kasse, ved kvart kolli me scanne..

Persepsjon e ein vanskelig sak.. 

Men.. Tebake te Kånå og bilen.. Eg satt altså med følelsen av, at det ikkje bare e bilen sånn generelt det e nåke gale med.. Men den så håndtera den og.. På ein måte.. Og før eg visste ordet av det, så hadde eg sagt det ut høgt..

Over telefon linjå.. Te Kånå..

Og om hu freste før, så va det ingenting i forhold te nå..

- Ka..!!! ... Meina du det e MIN feil, at denna drittbilen ikkje starta..?? .. Smalt det kontant i røyret...

Gudhjølpe meg... 

 

Eg har skrevet det før og gjentar det gjerna igjen.. "Det e forskjell på å vær toskjen, og idiot" .. Sitert den godaste Lothepus når de sko te Shetland på båttur, og ikkje hadde kart med seg.. Men ein globus... 

Igjen, så vil eg putta meg sjøl i kategorien "idiot" .. 

Røret blei kleist på, i den forstand ein mobil kan det.. Det høyrtes ivertfall sånn ut.. Og eg satt igjen på jobb og kjente heilt klart på følelsen, om at det kom te å bli ei rimelig kald natt i Bodå, ikveld.. Det va ivertfall heilt sikkert.. 

Eg forbannte meg sjøl, øve å ikkje ha "Kåne-Filteret" slått på.. Denna samtalen kom jo midt i risiko tiå.. Ikkje så lenge itte hu har stått opp, og rett før hu ska avgårde med Flokken.. 

 

Men eg begynte jo forsåvidt ekstra tidligt idag, og stod opp klokkå 05:00.. Istedet for 06:00.. Sannsynligvis har hjernebarken trudd at faren va over, og slapp denna uforsonlige replikken gjennom.. 

Eg ringte resignert verksted igjen.. 

Dei må jo begynna å lura på om eg ikkje e vel bevart.. Så utsette meg sjøl for denna faren, når det e ein rimelig quick-fix for å bli kvitt problemet.. Tjera vena meg.. Eg skjønne nesten ikkje sjøl koffor eg ikkje har ordna opp i detta, før.. 

 

Men, men... Spist e spist og gjort e gjort... Det e tirsdag... Det e Valentines Day... Og eg har gått i baret igjen... 

Juhuuu.. 

 

=D

Skriv en ny kommentar

Én kommentar

jeggikkbareinnombodenentur

JA, sånn kan d gå!